Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Chengdu Datang Communication Cable, Co. Ltd.

Chengdu Datang Communication Cable, Co. Ltd. Chengdu Datang Communication Cable, Co. Ltd. Chengdu Datang Communication Cable, Co. Ltd. Chengdu Datang Communication Cable, Co. Ltd. Chengdu Datang Communication Cable, Co. Ltd.
1 2 3 4 5
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: FH&DT
Αριθμός Υπαλλήλων: 300~500
Ετήσιες πωλήσεις: 7.5 million-8 million
Ιδρύθηκε Έτος: 1999
Εξαγωγή pc: 30% - 40%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

 

Το ΚΑΛΏΔΙΟ DATANG είναι εξειδικευμένο στην Ε&Α, την κατασκευή, τις πωλήσεις, τη διανομή του καλωδίου τηλεπικοινωνιών και τα εξαρτήματα στην Κίνα και τις παγκόσμιες αγορές. Με τις σταθερές προσπάθειες, το ΚΑΛΏΔΙΟ DATANG είναι ένα Top10 τηλεγραφώντας το εμπορικό σήμα συστημάτων στην Κίνα από το 2009.

 

Εστίαση ΚΑΛΩΔΊΩΝ DATANG στην έρευνα και την καινοτομία καλωδίων στην Κίνα από το 1965.

 

Με περισσότερο από 50 έτη εμπειρίας Ε&Α, έχουμε συμβάλει στη σύνταξη πολλών εθνικών προτύπων και άλλων βιομηχανικά τυποποιημένων. Το ΚΑΛΏΔΙΟ DATANG έχει μια επαγγελματική τεχνική ομάδα και μπορούμε να προσφέρουμε μια ισχυρή τεχνική υποστήριξη όταν χρειάζεται.

 

Το ΚΑΛΏΔΙΟ DATANG διοργανώνει 3 κύρια εργαστήρια: καλώδιο του τοπικού LAN & εξαρτήματα, καλώδιο ινών & εξαρτήματα και ομοαξονικά καλώδιο & εργαστήρια εξαρτημάτων. Με τις εισαγόμενες γραμμές παραγωγής, και το καλά σχεδιασμένο σύγχρονο εργαστήριο και την πεπειραμένη ομάδα, το ΚΑΛΏΔΙΟ DATANG είναι εξοπλισμένο με τη μεγάλη ικανότητα να ικανοποιηθεί η απαίτηση πελατών στο σπίτι και στο εξωτερικό: Καλώδιο του τοπικού LAN: 1 εκατομμύριο κιβώτια/έτος Ομοαξονικό καλώδιο: 80000km/year Καλώδιο οπτικής ίνας: πυρήνας km/year 3.5 εκατομμυρίων.

 

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ είναι πάντα πρώτη προτεραιότητα στο ΚΑΛΏΔΙΟ DATANG. Η επιχείρηση είναι ο ISO 9001, ISO 14000 επικυρωμένος, και τα προϊόντα κατασκευάζονται και εξετάζονται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Τα προϊόντα είναι RoHS, ΠΡΟΣΙΤΟΤΗΤΑ, UL, ETL, CPR επικυρωμένο. OEM&ODM η υπηρεσία είναι διαθέσιμη.

 

Η απαίτηση ΠΕΛΑΤΩΝ συνεδρίασης είναι πάντα η κίνηση για το ΚΑΛΏΔΙΟ DATANG. Το ΚΑΛΏΔΙΟ DATANG έχει κερδίσει το μεγάλο μερίδιο αγοράς και σε εσωτερικό και oversea τις αγορές λόγω της ικανοποίησης πελατών. Όλο και περισσότεροι πελάτες επιλέγουν στο συνεργάτη με το ΚΑΛΏΔΙΟ DATANG επειδή η ισχυρή υποστήριξη και οι υπηρεσίες του και σταθερή βελτίωση να καλύψουν τις απαιτήσεις των πελατών. Μαζί με τους πελάτες, έχουμε υπερνικήσει πολλές δυσκολίες και έχουμε βελτιώσει τη δυνατότητά μας να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες καλύτερα, και να αυξηθούμε από κοινού. Το εισόδημα ετήσια πωλήσεων είναι πάνω από 90 εκατομμύριο Δολ ΗΠΑ και ανάπτυξη κάθε χρόνο.

Ιστορία

 

1965: Προέλευση από το 5ο ερευνητικό κέντρο των τηλεπικοινωνιών Post& (προκάτοχος FH&DT)

 

1987: Το 1$ο οπτικό καλώδιο της Κίνας σχεδιάστηκε από το 5ο ερευνητικό κέντρο των τηλεπικοινωνιών Post&

 

1998: Co. τεχνολογίας τηλεπικοινωνιών Datang, ΕΠΕ (DTT) Ο δημόσιος κώδικας αποθεμάτων είναι 600168

 

1999: Co. καλωδίων επικοινωνίας Datang Chengdu, ΕΠΕ.

 

2017: Η ίδρυση CICT σημαίνει ότι η μεγαλύτερη εθνική επιχείρηση επικοινωνίας στην Κίνα βγήκε

 

Μέχρι τώρα: Το Chengdu Datang, ως μέλος CICT, αναπτύσσει την παγκόσμια αγορά του ενεργά

Company Honor

 

Η Co. καλωδίων επικοινωνίας Datang Chengdu, ΕΠΕ περιφερειακό ίχνος συνεχίζει να επεκτείνεται, και έχουμε καθιερώσει την επιχείρηση στην Ισπανία, τον Καναδά, τις ΗΠΑ, τη Λευκορωσία, την Ιταλία, το Λάος, την Ινδία, την Ινδονησία, το Βιετνάμ, το Κουβέιτ, το Μπρουνέι, τα Ε.Α.Ε., τη Σαουδική Αραβία, τον Ισημερινό, τη Μαλαισία και την Ταϊλάνδη.

 

►Το κέντρο Ε&Α στη μετάδοση Wire&Cable στην Κίνα

 

►Η λειτουργώντας μονάδα στην Κίνα που διορίζεται από τη 6η ομάδα εργασίας ITU-T

 

►Το μέλος κλειδί της Επιτροπής Wire&Cable του ιδρύματος της Κίνας επικοινωνιών

 

►Περισσότεροι από 100 εθνικοί βιομηχανικά τυποποιημένοι και διπλώματα ευρεσιτεχνίας των προϊόντων καλωδίων επικοινωνίας

 

►Κύριος προμηθευτής ρευμάτων κινεζικών τριών χειριστών

 

►Τα top 10 εμπορικά σήματα της τηλεγράφησης του συστήματος από το 2009

  •  

Advantages

 

 

●Προηγμένος εσωτερικός και εξοπλισμός παραγωγής εισαγωγών


●Η εμπειρία: εστίαση στην έρευνα και την καινοτομία καλωδίων από το 1965. Περισσότερο από 50 έτη experience& επαγγελματικών τεχνικών ομάδων για την κατασκευή καλωδίων.


●Ποιοτικό σύστημα ελέγχου του ISO, UL, ETL και πολύ άλλο management&health και πιστοποίηση συστημάτων ασφάλειας.


●Στρατιωτικές δίκτυο, ραδιόφωνο και τηλεόραση, πετρέλαιο, άδεια πρόσβασης στο δίκτυο τηλεπικοινωνιών


●Ο συντάκτης και πληρέστερος του εσωτερικού υπουργείου δωδεκάδων δοκιμής, πιστοποίησης και προτύπων βιομηχανίας πληροφόρησης.


●Τα προϊόντα εξάγονται σε περισσότερες από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο, ο κύριος συνεργάτης συνεργασίας των εσωτερικών φορέων λειτουργίας τηλεπικοινωνιών.

Στοιχεία επικοινωνίας