Να στείλετε μήνυμα
news

Επιλέξτε είτε ένα σύστημα προστατευτικών καλυμμάτων είτε ένα μη-προστατεύοντας σύστημα για;

May 24, 2023

Στο γενικό πρόγραμμα συστημάτων τηλεγράφησης, η επιλογή του προστατευτικού καλύμματος που τηλεγραφεί τα συστήματα ή τα unshielded συστήματα τηλεγράφησης έχει ενοχλήσει πολλούς χρήστες. Τα Unshielded συστήματα και τα συστήματα προστατευτικών καλυμμάτων έχουν μια ευρεία βάση εφαρμογής. Πώς να επιλέξουμε, πρέπει πρώτα να αναλύσουμε τη διαφορά μεταξύ ενός συστήματος προστατευτικών καλυμμάτων και ενός unshielded συστήματος.

  1. Διαφορά δομών

Το unshielded ψηφιακό καλώδιο τυλίγεται μόνο από ένα στρώμα της θήκης μόνωσης, το οποίο διαιρείται σε τέσσερα ζευγάρια 8 διαφορετικών γραμμών χρώματος. Η επίδραση των στριμμένων ζευγαριών είναι να ελαχιστοποιηθεί η επιρροή της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας και η εξωτερική ηλεκτρομαγνητική παρέμβαση όσο το δυνατόν περισσότερο.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επιλέξτε είτε ένα σύστημα προστατευτικών καλυμμάτων είτε ένα μη-προστατεύοντας σύστημα για;  0

Καλώδιο έξι Datang τύποι unshielded ψηφιακών καλωδίων

Το ψηφιακό καλώδιο ασπίδων είναι μια χρήση του υφαμένου πλέγμα στρώματος μετάλλων (STP) ή το φύλλο αλουμινίου αργιλίου (FTP) για να τυλίξει επάνω το ζευγάρι καλωδίων, προστασία πρόκειται να απομονώσει την εξωτερική ηλεκτρομαγνητική παρέμβαση και το ίδιο το σύστημα στην εξωτερική ακτινοβολία της ηλεκτρομαγνητικής παρέμβασης.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επιλέξτε είτε ένα σύστημα προστατευτικών καλυμμάτων είτε ένα μη-προστατεύοντας σύστημα για;  1

Καλώδιο 8 Datang τύποι διπλός-προστατευμένων ψηφιακών καλωδίων

  1. Διαφορά εφαρμογής

Τα Unshielded ψηφιακά καλώδια χρησιμοποιούνται κυρίως στα αδύνατα περιβάλλοντα της ηλεκτρομαγνητικής παρέμβασης, όπως τα εμπορικά κτήρια, η κατοικία, η εκπαίδευση και άλλες μονάδες.

Το προστατευμένο ψηφιακό καλώδιο χρησιμοποιείται κυρίως στην περίπτωση της ισχυρής εμπιστευτικότητας ή περισσότερης παρέμβασης, όπως η δημόσια ασφάλεια, οι τράπεζες, τα νοσοκομεία, οι κυβερνητικές, στρατιωτικές και άλλες μονάδες.

  1. Εγκαταστήστε τη διαφορά

Το μη-προστατευμένο ψηφιακό καλώδιο δεν έχει κανένα στρώμα προστατευτικών καλυμμάτων, η διάμετρός της είναι σχετικά μικρή, και η κατασκευή και η εγκατάσταση είναι κατάλληλες.

Το σύστημα καλωδίωσης προστατευτικών καλυμμάτων πρέπει να προστατευθεί πλήρως, και να εξασφαλίσει ότι ολόκληρο το σύστημα προστατευτικών καλυμμάτων κατά την ηλεκτρική εκτέλεση της γενικής σύνδεσης, με καλό και αξιόπιστο να στηρίξει κανένα ελάττωμα, διαφορετικά το μέρος ελαττωμάτων δεν θα προκαλέσει την επίδραση κεραιών, όχι μόνο δεν μπορεί να προστατεύσει αλλά ακόμα χειρότερη επίδραση. Το σύστημα καλωδίωσης ασπίδων απαιτεί καλό να στηρίξει και η κατασκευή και η εγκατάσταση είναι πιό σύνθετες, με τις υψηλότερες απαιτήσεις.

 

Τα ανωτέρω είναι μια απλή εισαγωγή της διαφοράς μεταξύ του μη-προστατευτικού καλύμματος και του προστατευτικού καλύμματος του περιεκτικού συστήματος καλωδίωσης. Υπάρχουν προφανείς διαφορές στην ποιότητα κατασκευής, την περίοδο κατασκευής και την επένδυση. Στο πρόγραμμα, το σύστημα μη-προστατευτικών καλυμμάτων ή προστατευτικών καλυμμάτων πρέπει να υιοθετηθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις προγράμματος.

 

Η γενική τηλεγράφηση καλωδίων Datang μπορεί να παρέχει τα unshielded και προστατευμένα προϊόντα τηλεγράφησης πλήρης-συστημάτων γενικά, συμπεριλαμβανομένου του προστατευτικού καλύμματος και των unshielded λύσεων συστημάτων κατάλληλων για τον ήχο, τα στοιχεία, το βίντεο, τα σήματα ελέγχου, και τη μετάδοση δύναμης (παροχή ηλεκτρικού ρεύματος Ethernet και σημείο εισόδου). Το καλώδιο Datang έχει 50 έτη εμπειρίας στην έρευνα οπτικών καλωδίων επικοινωνίας και την κατασκευή, έχει μια πλήρη σειρά τηλεγράφησης των προϊόντων, συμμετείχε σε πολλή γενική κατασκευή προγράμματος τηλεγράφησης, για την κυβέρνηση, εκπαίδευση, ιατρικός, στρατιωτική, μεταφορά, χρηματοδότηση, ακίνητη περιουσία, και πολλές άλλες βιομηχανίες της κατασκευής έξυπνων δικτύων παρέχουν έναν μεγάλο αριθμό υψηλού - ποιότητα, αξιόπιστα προϊόντα, και λύσεις, η εμπιστοσύνη του χρήστη και ο υψηλός έπαινος.